ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 852 00
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Η επιχείρηση κοσμήματα Ρεϊσης ιδρύθηκε το 1983 με έδρα το νησί της καλύμνου και δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την κατσκευή κοσμημάτων και χρυσού.
Απόφοιτος σχολής αργυροχρυσοχοϊας και με προϋπηρεσία ετών στο εργαστήριο χρυσοχοϊας Λαλαούνη, ο ιδιοκτήτης Σάκης Ρείσης αναλαμβάνει την κατασκευή μοναδικών και πολύτιμων κοσμημάτων της αρέσκειας σας στο εργαστήριο χρυσοχοίας που διαθέτει.
Στόχος μας να παρέχουμε πάντα υπηρεσίες και προίόντα της καλύτερης ποιότητας συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς χρυσού όπως:
- TRIANTOS
- FACADORO
- ΨΩΜΑΣ
- ΒΑΡΣΑΚΗΣ
- ΔΑΜΑΣΚΟΣ.
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ REISIS ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΡΕΪΣΗΣ ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ