Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

1308
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2874/-1578667220.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)

ΚΟΥΤΑΛΑΣ, ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ 200 08

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Οινοποιείο ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, πατητήρι, χύμα και εμφιαλωμένο κρασί στον Κουταλά Κορινθίας.

Η καλλιέργεια του αμπελιού και η παραγωγή του κρασιού έχουν στην χώρα μας μια παράδοση αιώνων. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που ευδοκιμούν σε διαφορές περιοχές. Στη δική μας περιοχή καλλιεργούνται αρκετές ποικιλίες υψηλής ποιότητας.

Η επιλογή του κρασιού έχει τους δικούς της κανόνες γιατί κάθε κρασί έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Όταν επιλέγουμε ένα κρασί ελέγχουμε την ετικέτα του, η ετικέτα είναι η ταυτότητα του κρασιού. Τα είδη κρασιών μας είναι:

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ: Η αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών μας, του χαρίζει λαμπερό χρώμα και φρουκτώδη ευχάριστη λεπτή γεύση.Συνοδεύει ιδανικά λευκό κρέας,ψάρια τυριά και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ: Το ροζέ είναι αποτέλεσμα της ευγενικής συνύπαρξης του Ροδίτη με το Αγιωργίτικο. Χαρακτηριστικό του το διαυγές χρώμα και πλούσια και φρουτώδης γεύση. Συνοδεύει λευκά κρέατα και ζυμαρικά.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ (Αγιωργίτικο): Η εκλεκτή και παραδοσιακή ερυθρή ποικιλία της Νοτίου Ελλάδος το Αγιωργίτικο μας δίνει ένα κρασί με βαθυκόκκινο χρώμα και βελούδινη γεύση. Συνοδεύει αρμονικά κόκκινο κρέας και κυνήγι.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ: CABERNET SAUVIGNON: Βαθυκόκκινο χρώμα,πληθωρικό και ολοκληρωμένο, με μοναδικά αρώματα και μακρά επίγευση. Συνοδεύει κυνήγια, κρέατα με έντονες έντονες γεύσης, πικάντικες σάλτσες και τυριά.

ΡΟΔΙΤΗΣ ΞΗΡΟΣ: Απαλό κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα ανθών και εσπεριδοειδών στη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στο στόμα, επίγευση πλούσια βελούδινη, διαρκής. Συνοδεύει άψογα ψητή τσιπούρα,φιλέτα σφυρίδας, αστακομακαρονάδα, γαλοπούλα,ψητά λαχανικά.

ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ ΞΗΡΟΣ: ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΞΗΡΟΣ: