Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΦΥΤΩΡΙΟ JIMMY'S ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

741
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/1-1638304236.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

ΦΙΛΙΣΙ, ΣΚΑΛΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ 230 51

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΦΥΤΩΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το φυτώριο ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δραστηριοποιείται στην εμπορία καλλωπιστικών φυτών, δέντρων, εσπεριδοειδών, ξυλόκαρπων, φοινικοειδών και όλων των απαραίτητων υλικών για τη συντήρηση κηποτεχνικών έργων.

Βρισκόμαστε στην περιοχή Σκάλα Λακωνίας, όπου έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλης έκτασης φυτώριο όπου το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για ητν καταλληλότερη επιλογή, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

Στα αγροκτήματα του φυτωριου ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ που βρισκεται στη ΣΚΑΛΑ ΣΠΑΡΤΗΣ στο νομο ΛΑΚΩΝΙΑΣ γίνεται καλλιέργεια εσπεριδοειδών, ελιάς, καλλωπιστικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ξυλοκαρπα και όλα τα φοινικοειδή δενδρύλλια. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται των επεριδοειδων είναι οι πορτοκαλιές βαλέντσια, ναβαλίνα και λεϊτ, οι μανταρινιές κλημεντίνες, νόβα και ορτανίκ, λεμονιές, νεραντζιές, περγαμότα, γκρέϊπ-φρουτ, ελιές κορωνέϊκες και αθηνολιές για παραγωγή ελαιολάδου, καθώς και καλαμών για επιτραπέζια χρήση.

Τα δένδρα είναι διαφόρων ηλικιών αφού κάθε χρόνο γίνονται και νέες φυτεύσεις. Στο φυτώριό μας το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών για να σας εξυπηρετήσει και να σας δωσει χρήσιμες γεωοπονικές συμβουλές για την καταλληλότερη επιλογή και συντήρηση των φυτών. Στο χώρο μας θα βρείτε φυτοχώματα και όλα τα απαραίτητα υλικά για την συντήρηση όλων των κηποτεχνικών έργων.