Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΑΡΣΕΝΙ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Recommended Αξιώσεις

1174
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1624/-1601548617.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (+)

ΑΡΣΕΝΙ, ΣΚΥΔΡΑ, ΠΕΛΛΑ 585 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΦΥΤΩΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Το φυτώριο μας ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια από τον πατέρα μου ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και σήμερα συνεχίζεται από τα παιδιά του ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΠΕΤΡΙΔΗ ΠΕΤΡΟ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα φυτά ακτινιδίων, ποικιλίας Hayward. Επικονιαστή διαθέτουμε την ποικιλία Tomouri παρατεταμένης ανθοφορίας κατάλληλο για την καλή γονιμοποίηση της ποικιλίας Hayward.

Τα μοσχεύματα κόβονται από υγιές και ελεγμένα δέντρα. Φυτεύονται στο ριζωτήριο το καλοκαίρι με πράσινο φύλο και όχι το χειμώνα. Τα καλοκαιρινά μοσχεύματα διατηρώντας το φύλλο τους αποδίδουν ένα πλούσιο και υγιές ριζικό σύστημα. Ο πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα μεταδίδει πιστά τα χαρακτηριστικά του μητρικού δέντρου και τα νέα δενδρύλλια αναπτύσσονται ταχύτερα.

Στο φυτώριο μας θα βρείτε ακόμα ελιές Χαλκιδικής, ελιές Μεγάρων και σύντομα πολλές ακόμα ποικιλίες. Επίσης διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών. Καλλωπιστικοί θάμνοι, αναρριχώμενα φυτά, κωνοφόρα, καλλωπιστικά δέντρα, φοινικοειδή, τριανταφυλλιές. Θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία οπωροφορων δέντρων όπως ροδάκινα, βερίκοκα, μήλα, αχλάδια, κεράσια, λωτοί, κυδώνια, δαμάσκηνα και ρόδια. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας, να δείτε τα φυτά μας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας. Ένας καταπράσινος παράδεισος σας περιμένει!