Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΤΕΛΕΑ ΚΟΖΑΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Recommended Αξιώσεις

799
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4454/TRIANTAFYL-1616506745.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (+)

ΠΤΕΛΕΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΖΑΝΗ 501 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρησή μας “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κοζάνη, δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κοζάνη και τις γύρω περιοχές.

Όλα αυτά τα χρόνια ειδικευόμαστε στο χώρο της ύδρευσης, της θέρμανσης και της αποχέτευσης, εφαρμόζοντας τις καλύτερες τεχνικές μεθόδους, που εγγυώνται άριστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασής σας.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα, που αποτελείται από υπεύθυνους και επαγγελματίες υδραυλικούς, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας παντός είδους υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, εργασίες αποχέτευσης, πυρόσβεσης, ηλιακά συστήματα και εργασίες θέρμανσης όπως τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση καλοριφέρ, φυσικό αέριο, γεωθερμία και ενδοδαπέδια θέρμανση. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση των εργασιών και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να απολαμβάνετε άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.