Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Recommended Αξιώσεις

729
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3975/-1599653188.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 573 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο  ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και οι συνεργάτες του, και με έδρα της δουλειάς μας  το Ανατολικό  στην Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμοϋδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

Είμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί, θερμοϋδραϋλικοί και ηλεκτρολόγοι  εγκαταστάτες με αριθμό αδείας θ/217. Τα εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας,  που αποτελούνται από έμπειρους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους, αναλαμβάνουν την υλοποίηση υδραυλικών και ηλεκτρικών  εγκαταστάσεων αλλά και κάθε υδραυλικής ανακαίνισης,  συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών μέχρι την ολοκληρωμένη και έγκαιρη παράδοσή τους.

Βασικές αρχές μας είναι η συνέπεια  σε όλη την διάρκεια των εργασιών, καθώς και η ποιότητα  των υδραυλικών εγκαταστάσεων και κατασκευών με γνώμονα την διατήρηση τους σε βάθος χρόνου.

Ο  σύγχρονος εξοπλισμός και η άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και αξιοπιστία στις ανάγκες των πελατών μας, και να εξυπηρετούμε από  όπου μας ζητηθεί στο Ανατολικό, στην Χαλάστρα στην Καλαμαριά, στην Σταυρούπολη, την Τριανδρία στην Χαριλάου, το Ωραιόκαστρο, τον Εύοσμο, την Τούμπα, τους Αμπελοκήπους, το Πανόραμα, Θεσσαλονίκη  αλλά και σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης