Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ METAL SYSTEM ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ ΒΟΓΚΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

1268
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4148/METAL-1602015495.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΟΓΚΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ (+)

ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ 811 31

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 2007 από τον Γεώργιο Ντάλλα ως ατομική επιχείρηση και το 2013  μετατράπηκε σε  METAL CONSTRUCTION SYSTEMS ΜΟΝ ΕΠΕ με εκπρόσωπο τον Γεώργιο Ντάλλα , όπου αναπτύχθηκε η παραγωγική μονάδα της  στην ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου, έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, σύμμεικτων κατασκευών καθώς επίσης και την κατασκευή πορτών, παραθύρων αλουμινίου.

Δραστηριοποιείται στην κατασκευή  προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενδεικτικά στο πελατολόγιο μας έχουμε συνεργαστεί με βιομηχανίες, τράπεζες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους και ιδιώτες.

Με την βοήθεια του προσωπικού που διαθέτουμε, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε εφαρμογή. Για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας  μετάλλων.

Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε προέρχονται από  μεγάλους οίκους εμπορίας σιδήρου και εξαρτημάτων τα οποία προσφέρουν αντοχή, ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα.

Σήμερα, η εταιρία συνεχίζει με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια να προσφέρει μεταλλικές κατασκευές, άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, μελέτης και κατασκευής.