Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Recommended Αξιώσεις

770
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/MANOURAS-1619079613.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΒΙΤΣΕΤΖΟΥ 35, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 712 01

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
Τεχνικά Γραφεία
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το τεχνικό γραφείο μας με την  πολυετή του εμπειρία, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίεςστο τομέα της μελέτης και κατασκευής κύριων κατοικιών,εξοχικών κατοικιών,επαγγελματικών χώρων αλλά και στη μελέτη και κατασκευή δημοσίων έργων.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα για την κατασκευή νέου κτιρίου ή την ανακατασκευή του. Ξεκινώντας από την μελέτη και την άδεια δόμησης και συνεχίζοντας με την επίβλεψη όλων των εργασιών για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και άριστης αντοχής μέσα στα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα.

Ακολουθώντας πάντα  όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και με γνώμονα  την άρτια  ενεργειακή απόδοση της  κατασκευής, παρέχουμε κτίρια κατασκευασμένα με άριστης ποιότητας υλικά και επιμελημένα με σεβασμό και πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον.

Με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών διαθέτουμε την εμπειρία για να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή με τις σωστές προδιαγραφές αλλά και με την λιγότερη ταλαιπωρία του πελάτη.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας είναι :
Κατασκευή κτιρίων
Ανακαίνιση κτιρίων
Αναπαλαιώσεις κτιρίων
Έκδοση οικοδομικής άδειας αναλαμβάνοντας, με αξιοπιστία και συνέπεια, όλες τις μελέτες και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την άμεση διεκπεραίωσή  της .
Τακτοποιήσεις - νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων
Τοπογραφικά διαγράμματα
Ενεργειακά Πιστοποιητικά
Μηχανολογικές Μελέτες
Άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
Δηλώσεις Κτηματολογίου  - συνεχή έλεγχο και επίβλεψη κατα την διάρκεια της κατασκευής .

Η παρουσία του γραφείου μας στο χώρο των κατασκευών ξεχωρίζει και αυτό οφείλεται στην τεράστια και συνεχή προσπάθεια όλων των συνεργατών να ακολουθούν τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας και της εξέλιξης στο χώρο των υλικών και νέων εφαρμογών.

Είμαστε  στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικά θέματα και να καταλήξουμε  από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

Εξυπηρετούμε όλο το νομό Ηρακλείου καθώς και κατόπιν συνεννόησης τους νομούς Ρεθύμνου , Λασιθίου και Χανίων.