Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑΠΟΛΑ ΑΜΟΡΓΟΣ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Recommended Αξιώσεις

825
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4132/NASIOPOYLOY-1601767570.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (+)

ΚΑΤΑΠΟΛΑ, ΝΑΞΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 840 08

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
Τεχνικά Γραφεία
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το αρχιτεκτονικό - τεχνικό γραφείο μας, ιδρύθηκε το 1992 από την Αποστολία Νασιοπούλου και εδρεύει στα Κατάπολα Αμοργού. Αναλαμβάνει τη μελέτη και την ολοκληρωμένη κατασκευή παντός τύπου ιδιωτικών έργων έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στον ενδιαφερόμενο το σπίτι έτοιμο για κατοίκηση (με το κλειδί στο χέρι). Ακόμη δραστηριοποιούμαστε και με τη κατασκευή δημοσίων έργων.

Η Αμοργός και το σύμπλεγμα των μικρών Κυκλάδων είναι από τα λίγα νησιά με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που προσπαθούν να αναπτυχθούν, χωρίς να χάσουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα τους.

Η άγρια ομορφιά της Αμοργού που γοήτευσε και ενέπνευσε διάσημους αρχιτέκτονες όπως τον Le Corbusier και τον Γιάννη Ξενάκη, δεν μπορεί παρά να απαιτεί φροντίδα και σεβασμό στο σχεδιασμό, την αποκατάσταση και την κατασκευή όσων είναι αναγκαία, για να προστατευθεί αλλά και να διατηρηθεί η εικόνα του νησιού.
Με γνώμονα τα παραπάνω, το γραφείο μας προτείνει και προωθεί μελέτες και κατασκευές , οι οποίες εναρμονίζονται με το τοπίο και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αυτού του όμορφου νησιού.