Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

1052
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2931/-1579512680.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΡΟΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 7, ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ 184 51

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΙΟΥΡΟΛΟΓΟΙΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο Δημήτριος Ρομπόλης του Γεωργίου γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1978 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου με βαθμό «Άριστα». 

Με το θεσμό των Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997.

Ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών και αποφοίτησε από τη σχολή το Δεκέμβριο του 2003 με βαθμό Λίαν καλώς.

Τον Μάιο του 2004 κατετάγη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υγειονομικού στη Άρτα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στο 508 ΜΚΤΠ στα Ρίζια Έβρου και απολύθηκε ολοκληρώνοντας τη θητεία του από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στην Ελευσίνα.

Από τον Ιούνιο του 2005 ως τον Αύγουστο του 2006 εργάστηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» ολοκληρώνοντας ένα έτος στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής.

Ακολούθως εκπλήρωσε τη θητεία του ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου («αγροτικός ιατρός») από το Φεβρουάριο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2008 στο Περιφερικό Ιατρείο Μαρτίνου Φθιώτιδος.

Ξεκίνησε την εκπαίδευση στην ειδικότητα της Ουρολογίας στο Γ.Ν Νοσοκομείο Κορίνθου από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Αύγουστο του 2009 και κατόπιν ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο Γ. Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο» (Οκτώβριος 2009-Ιούλιος 2012).

Απόκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας της Ουρολογίας το Δεκέμβριο του 2012.

Από το 2011 είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών (εκπόνηση διδακτορικής διατριβής).

Ο ιατρός είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής (κάτοχος Cambridge Proficiency με επάρκεια διδασκαλίας από το υπουργείο Παιδείας) και καλός της Γερμανικής (κάτοχος Goethe Grundstuffe).

Σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής του και μεταπτυχιακής του πορείας ο ιατρός έχει συμμετάσχει ενεργά σε πλήθος κλινικών ερευνών με ικανοποιητικό αριθμό ανακοινώσεων και εργασιών τόσο σε Ελληνικά όσο και σε διεθνή συνέδρια.

Έχει πραγματοποιήσει πλήθος ομιλιών στα πλαίσια ενδονοσοκομειακών κλινικών μαθημάτων και διαλέξεων καθώς και ενημερωτικών διαλέξεων σε θέματα της Ουρολογίας σε ΚΑΠΗ και Συλλόγους στην Αθήνα και την Κορινθία.

Από τον Μάιο του 2013 διατηρεί Ουρολογικό Ιατρείο στην Νίκαια Αττικής.

Συμμετέχει εθελοντικά από τον Ιούνιο του 2013 στο πρόγραμμα απόρων του Δήμου Νικαίας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ιατρείου του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Από τις 11 Ιουνίου του 2016 ο ιατρός είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ουρολογίας (Fellow of the European Board of Urology), F.E.B.U.

Ο ιατρός είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας και Πανευρωπαϊκής Ουρολογικής εταιρίας και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.