Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

1511
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4240/__________________-1608633384.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 186, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ 135 62

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
banner 1
Κατηγορίες:
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το odosygeias.com είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια.

Η φρεσκάδα & η ποιότητα είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες, ώστε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας όταν αυτά βρίσκονται στο τραπέζι σας.

Συνεργαζόμαστε κυρίως και αποκλειστικά με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι η προώθηση εκείνων των προϊόντων που βελτιώνουν την υγεία μας, προϊόντα που βάζουμε πρώτα στο δικό μας οικογενειακό τραπέζι. 

Σε αποκλειστική συνεργασία με τα "Αγροκτήματα Μακρυδάκης" η Οδός Υγείας εκτός από τα δύο καταστήματά της σε Αγίους Αναργύρους και Περιστέρι, τώρα πλέον προσφέρει και τροφοδοσίες χονδρικής με αποθήκες-ψυγεία στο κέντρο της Αθήνας.

Με αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ερχόμαστε κοντά σας με ένα μόνο κλικ και με το ίδιο χαμόγελο που σας εξυπηρετούμε τόσα χρόνια. Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία μαζί με τις νέες τεχνολογίες στοχεύουμε στο να εξυπηρετούμε και τους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους μέσω web, σε περιοχές που βρίσκονται πέραν της εμβέλειας των καταστημάτων μας.

Εγγυώμαστε την παράδοση φρέσκων φρούτων και λαχανικών για όλη την Αττική, στην πόρτα σας με ένα κλικ σε ασυναγώνιστες τιμές. Υιοθετούμε και την πώληση με το τεμάχιο, για την πιο βέλτιστη εμπειρία αγοράς σας.

Τα είδη παντοπωλείου μας προέρχονται από μικρές οικογενειακές καλλιέργειες (βιολογικές-οργανικές) από επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας και αποστέλνονται επίσης σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε σήμερα την παραγγελία σας online, δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, και γράψτε την αντικειμενική κριτική σας, ώστε να γίνεται και εσείς αρωγός μας στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη και υγιεινή διατροφή.