Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

866
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4133/-1601767982.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)

ΜΑΛΙΑ, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 700 07

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣΕΠΙΠΛΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Η επιχείριση ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που εδρεύει στα Μάλια, στο Ηράκλειο της Κρήτης  με την πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής κεραμοσκεπών, κατασκευής Πέργκολας , διακρίνεται για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ιδιαίτερα κατασκευαστική τεχνολογία.

Ασχολείται με την κατασκευή κεραμοσκεπών, περγκολων, σοφίτες, στέγαστρα,κιόσκια, χαγιάτια, παράθυρα στέγης, ειδικές ξυλοκατασκευές όπως ξύλινα πατώματα  επένδυση σκάλας με ξύλινο πάτωμα, ξύλινα πατάρια, ξύλινα καφασωτά και φράχτες για κήπους. Οι κατασκευές μας αρμόζουν σε κάθε οικοδόμημα και παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε ολες τις ανάγκες των πελατών μας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει για εσάς σκεπές κάθε τύπου και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο στην Χερσόνησο τα Μάλια στα Χανιά στο Λασίθι στο Ρέθυμνο και σε ολη την Κρήτη. 
 
Κατασκευάζουμε στέγες μονόριχτες, δίριχτες, τετράριχτες, πολύριχτες, με εσοχές καθώς και προεκτάσεις σκεπών,και ειδικής τεχνογνωσίας. 
 
Συντηρήσεις κεραμοσκεπών
Αναπαλαιώσεις κεραμοσκεπών
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ, ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ κάθε χώρο είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό (ξενοδοχεία, καταστήματα, οικίες εκκλησίες και κάθε οικοδόμημα) 
 
Εγγυόμαστε προσωπικά για την ποιότητα και αντοχή των κατασκευών μας, είμαστε συνεπείς στον προκαθορισμένο χρόνο  παράδοσης  κάθε έργου. 
 
Στόχος μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη,στις πιο λογικές τιμές.