Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

1423
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3086/-1582645760.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 570 14

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΤΑΒΕΡΝΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το ξενοδοχείο Ακρογιάλι, το παλιό «Germany», σε αντίθεση με το παλιό όνομα του, είναι ένα ξενοδοχείο με Ελληνικό χρώμα χτισμένο πάνω στο κύμα της θάλασσας, που η θέα της αποτελεί μοναδική απόλαυση για κάθε ένοικο του. Διαθέτει 17 μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, διαφορετικά, καλόγουστα επιπλωμένα δωμάτια με άνετο μπαλκόνι, τουαλέτα με ντουζιέρα, κλιματισμό, ψυγείο, δωρεάν ασύρματο internet και τηλεόραση. Εννέα από αυτά έχουν υπέροχη θέα στην θάλασσα, ενώ τα υπόλοιπα βλέπουν προς το βουνό. H προνομιακή του θέση, απέναντι από το γραφικό λιμανάκι, το κάνουν ιδανικό για όσους αποζητούν ήσυχες διακοπές και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Για τους λάτρεις της θάλασσας υπάρχει πλαζ με πεντακάθαρη άμμο, καθώς σαιζλόνγκ και ομπρέλες που παραχωρούνται δωρεάν. Το σπιτικό πρωινό σερβίρεται στο ξύλινο κιόσκι δίπλα στο κύμα. Τα προσφερόμενα είδη, όπως σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, πίτες, φρουτοσαλάτες ετοιμάζονται από την οικογένεια με προϊόντα, συνήθως βιολογικά, ντόπιων παραγωγών. Η υποδειγματική καθαριότητα, το φροντισμένο και φιλικό σέρβις καθώς και το φιλόξενο οικογενειακό κλίμα είναι στοιχεία που διατηρούνται από παράδοση επί τρεις γενιές από το 1924 όταν, στην θέση που σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο ο Μπάρμπα Δημητρός, ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, έχτισε το πρώτο πανδοχείο-μαγέρικο στην περιοχή, το «ακρογιάλι».

Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν δίπλα στη θάλασσα ένα σπιτικό πρωινό που σερβίρεται από το φιλικό προσωπικό μας. Το πρωινό είναι διαφορετικό κάθε μέρα και σερβίρεται 9πμ έως 11πμ. Ζεστό ή κρύο ρόφημα, σπιτικές μαρμελάδες*, σαλάμι, ντόπια γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκά, κέικ, πίτες, ομελέτες, φρέσκες φρουτοσαλάτες σε διάφορες ποικιλίες είναι μερικά από τα είδη που περιλαμβάνει το πρωινό μας.      

* Τα γλυκά και οι σπιτικές μαρμελάδες, με διάφορα είδη φρούτων με μεσογειακές γεύσεις σε ασυνήθιστους συνδυασμούς όπως ντομάτα και το μήλο, ροδάκινο και πεπόνι, παρασκευάζονται από την οικογένειά μας.