Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ HOTEL ELINA ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Recommended Αξιώσεις

1240
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2934/-1579527062.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΕΛΙΝΑ ΑΕΞΤΕ (+)

ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ, ΠΕΡΔΙΚΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 460 30

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση ELINA HOTEL λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 1991.Από την αρχή, το κτίριο δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις.Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά πρόσφατα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του!

Το ELINA είναι ένα άρτια οργανωμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που σε συνδυασμό με την οικογενειακή, φιλική ατμόσφαιρα, εγγυάται τις δικές σας υπέροχες διακοπές.Το ξενοδοχείο διευθύνεται από το κ. Γεώργιο Βούλγαρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του κάνει ότι είναι δυνατόν για να απολαύσετε κυριολεκτικά τη διαμονή σας.

Το ξενοδοχείο, ανακαινισμένο και εξοπλισμένο το 2008, αποτελείται από 36 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και 9 δίχωρα δωμάτια, προσφέροντας συνολικά δυνατότητα 120 κλινών. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του Καραβοστασίου μόνο 150 μέτρα από την θάλασσα.

Το Ξενοδοχείο ELINA προσφέρει στους καλεσμένους κάθε άνεση και διασκέδαση για διακοπές χαρούμενες και ξέγνοιαστες. Στην παραλία και στην πισίνα, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δωρεάν τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες. Μπορείτε επίσης να γευθείτε μία κουζίνα πλούσια σε πιάτα μεσογειακών γεύσεων αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας ή τις βραδινές ώρες. Επίσης οργανώνονται εκδρομές για να γνωρίσετε τις γύρω περιοχές, όπως τα Ιωάννινα, την Δωδώνη, τη Νικόπολη, τα Μετέωρα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Η περιοχή είναι ιδανική για trekking και για ποδηλασία. Με τα mountain-bike μπορείτε να φθάσετε στο φυσικό πάρκο που βρίσκεται στο βάθος της κοιλάδας του Καραβοστασίου. Μπορείτε να φθάσετε στην κορυφή του λόφου, που δεσπόζει πάνω από την παραλία του Ξενοδοχείου, με ένα σύντομο trekking και να δείτε τα μνημεία της αρχαίας πόλης του Δυμοκάστρου (400 πΧ) όπως επίσης μπορείτε να φθάσετε, οδικός, σε λίγη ώρα στον μυθολογικό ποταμό Αχέροντα. Από εκεί ξεκινάτε μία περιπατητή διαδρομή δίπλα στα παγωμένα νερά, με σημεία που θα τα διασχίσετε κολυμπώντας άλλα και με βάρκες (rafting).

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται μουσικές βραδιές.

Στο συγκρότημα θα βρείτε επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τεννις, παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, πισίνα, ξαπλώστρες, ομπρέλες και bar όπου μπορείτε να πάρετε τον καφέ ή τα κοκτέιλ σας (οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες παρέχονται για χρήση χωρίς καμία χρέωση στους πελάτες μας).