Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ Recommended Αξιώσεις

1030
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3239/-1587411028.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ 611 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
Προσφορά 1h Σελίδα
Κατηγορίες:
ΑΡΧΙΚΗΜΟΝΩΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Η εταιρεία Αλεξιάδης Goup με έδρα στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει μονώσεις παντός τύπου, προσφέροντας άριστη ποιότητα εργασίας σε ασυναγώνιστες τιμές. Διαθέτοντας πολυετή πείρα στο χώρο της και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε έργο μόνωσης, όσο απαιτητικό και αν είναι.
 
 
Ειδικότερα, η εταιρεία αναλαμβάνει στεγανοποιήσεις και θερμομονώσεις ταρατσών, θερμομονώσεις σε πυλωτές, εξωτερικές θερμομονώσεις (θερμοπροσόψεις), μονώσεις υπογείων δεξαμενών, καθώς και εποξειδικές βαφές σε βιομηχανικούς χώρους, πισίνες και διάφορες εγκαταστάσεις, εξυπηρετώντας ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, πραγματοποιεί πλήρεις ανακαινίσεις και ανακατασκευές εσωτερικών χώρων, ενώ διαθέτει δικές της σκαλωσιές και σύγχρονο εξοπλισμό, που της επιτρέπουν την άρτια εκτέλεση κάθε εργασίας.
 
Χάρη στη χρήση αξιόπιστων υλικών από επώνυμες εταιρείες, όπως οι Fibran, Isomat, Esha, Marmodom, Monotex, Vimatec, Tiktas, Sika, Index,Valli Zabban, μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο. Τέλος, παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση της απαιτούμενης εργασίας και φυσικά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!​