Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ. & ΚΩΝ. ΟΕ Recommended Αξιώσεις

935
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3617/69-1594645085.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΕ (+)

ΘΗΒΩΝ 101, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ 121 36

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το μηχανουργείο Κωνσταντίνος και Σπύρος Βοτανοπουλος το οποιο εχει ως αντικείμενο του τις μηχανουργικες εργασίες που αφορούν επί το πλείστον το αυτοκίνητο, σημειώνει 52 χρόνια απο την ίδρυση του, απο το 1965 μέχρι σήμερα, στην έδρα του, Θηβών 101 στο Περιστέρι.

Ολα αυτα τα χρόνια στέκεται δίπλα στον πελάτη και σε ότι αυτός χρειαστεί. Συγκεκριμένα η επιχείρηση αυτή παρέχει υπηρεσίες όπως μηχανουργικες εργασίες παντώς τύπου, συγκολλησεις μετάλλων και εξαρτημάτων.

Επίσης διαθέτει σημαντική εμπειρία σε επισκευαστικές λειτουργίες και σε ανακατασκευές δίσκων, ταμπούρων και βολάν. Επιπλέον ειδικεύεται σε εργασίες φρεζας, πρέσσας και σε επισκευές σπειρωμάτων.

Ακόμα η επιχείρηση ασχολείται με υπηρεσίες όπως το ρεκτιφιέ καπακιών, παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ανταλλακτικά κινητήρων. Κλείνοντας περα από τις υπηρεσίες που προαναφέρθηκαν το μηχανουργείο και οι ειδικευμένοι τεχνίτες που αυτό διαθέτει ειναι σε θέση  να αφιερώσουν χρόνο και να επισκευάσουν οτιδήποτε άλλο έρθει στο μαγαζί και υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί.