Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΤΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

847
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3595/KATTHS-1594509203.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΤΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ (+)

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ-ΠΛΑΚΑΣ 3ο χλμ., ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΑΡΚΑΔΙΑ 223 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Η επιχείρηση «Εμμανουήλ Καττής & Υιός ΟΕ» με διακριτικό τίτλο «Ζυγούρης» δραστηριοποιείται με έδρα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και ειδικεύεται στο χώρο των σιδηροκατασκευών, κατασκευής υδρορροών, ειδών σκίασης, εμπορία σιδήρου και τελευταία στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων εξυπηρετώντας πελάτες τόσο από την περιοχή του Λεωνιδίου και την ευρύτερη περιοχή όσο και από άλλες περιοχές της χώρας.

 

Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι πρωτίστως ανθρωποκεντρική, έχοντας θέσει ως στόχο την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την ασφάλεια των κατασκευών, την λειτουργικότητά τους, την ποιότητα, την αισθητική σε συνδυασμό πάντα με το οικονομικό όφελος του πελάτη.

Η τριακονταετή εμπειρία και γνώση του ιδρυτή της εταιρείας κ. Εμμανουήλ Καττής, μαζί με μια ομάδα άριστου και έμπειρου προσωπικού της είναι σε θέση να ικανοποιήσουν πάντα ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες, προτείνοντας και παρέχοντάς τους, ολοκληρωμένες λύσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η επιχείρησή μας είναι ως επί το πλείστον επώνυμα, απολύτως αξιόπιστα και εκτός των άλλων είναι εξαιρετικής αντοχής.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε, με στόχο τον διαρκή εκσυγχρονισμό καθώς και την δημιουργία καινοτόμων ιδεών.

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη διαδρομή μας, οφείλεται στην άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε καθώς και στο βάρος που δίνουμε ως επιχείρηση, στην χρηστικότητα των κατασκευών σε συνδυασμό με το κόστος αυτών.

Ευχαριστώντας όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας έχουν περιβάλει όλα αυτά τα χρόνια, προβλέπουμε σε νέες, μελλοντικές συνεργασίες.