Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Recommended Αξιώσεις

838
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/VALAKOS-1616054017.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (+)

ΣΥΒΟΤΑ, ΣΥΒΟΤΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 461 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το κτηματομεσιτικό γραφείο ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ M.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2005 στα Σύβοτα του νομού Θεσπρωτίας. Πρόκειται για μια επιχείρηση, η ιδεολογία της οποίας βασίζεται στη συμπόρευση και το συνδυασμό της παραδοσιακής με τη σύγχρονη πρακτική και τεχνολογία.  Με αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε στη διατήρηση και προώθηση του ανθρώπινου και αξιόπιστου χαρακτήρα μας, σεβόμενοι πάνω απ ολα τον πελάτη και προσφέροντας του τις πιο ολοκληρομένες υπηρεσίες.

Με γνώση και μεράκι, φιλοδοξούμε να καινοτομήσουμε στο χώρο της αγοράς ακινήτων, παρακάμπτωντας χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και διευκολύνοντας τον πελάτη έτσι ώστε να έχει έγκαιρη ανταπόκριση και άμεση εξυπηρέτηση σε όλα τα αιτήματα του.

 

Αν λοιπόν είστε αγοραστής ή ενοικιαστής, ελάτε σ' εμάς για να σας παρέχουμε τις πλέον εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα τα οποία πληρούν τις προυποθέσεις σας και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Αν πάλι είστε πωλητής ή ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε το ακίνητό σας, απευθυνθείτε σ' εμάς για άμεση και υπέυθυνη σύσταση σε αξιόπιστους αγοραστές ή ενοικιαστές. Επίσης, αν είστε επαγγελματίες από χώρους συναφείς με την αγορά ακινήτων θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό μας ή εγώ ο ίδιος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα σας παρέχουμε εγγυημένα όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν να συγκεντρώσετε.