Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ MEAT SHOP ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

1135
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3780/-1596707477.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 9, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΤΤΙΚΗ 153 51

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το κρεοπωλείο μας “Meat Shop” το οποίο βρίσκεται στην Παλλήνη, είναι κοντά σας από το 1993, προσφέροντάς σας φρέσκα κρέατα καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε φρέσκο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, πουλερικά όπως κοτόπουλα και γαλοπούλες, αμνοερίφια όπως κατσίκια, αρνιά και πρόβατα, καθώς και κουνέλια από επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Γνωστό στο εμπόριο κρεάτων και πουλερικών, το κρεοπωλείο μας, σας εγγυάται αγνά και φρέσκα κρέατα, τα οποία κόβονται εκείνει την ώρα και προέρχονται από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται και μας προτείνουν στους φίλους τους.

Η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας δίνουμε πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα.

Το προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρέας για το πιάτο σας και θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχετε μείνει ικανοποιημένοι.

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κρεοπωλείο μας και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε κρέατα υψηλής
ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.