ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 26, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ 502 00
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Το κρεοπωλείο μας βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 26, στη Πτολεμαίδα.
Σε εμάς θα βρείτε ποικιλία κρεατικών αλλά και παρασκευασμάτων που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στο τραπέζι είτε καθημερινά με την οικογένεια σας είτε πιο επίσημα με φίλους και γνωστούς!
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα λουκάνικα που είναι παρασκευής μας & μπορείτε να τα γευτείτε σε διαφορετικές παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα!
Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε συμβουλή μαγειρέματος.
Σκοπός μας εδώ και χρόνια είναι να συνδιάζουμε την φρεσκάδα & την νοστιμιά των προϊόντων μας με τις ασυναγώνιστες τιμες.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΝΤΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
banner 1