Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

749
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KATAKIDI-1617963042.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

ΚΙΣΑΒΒΟΥ 25, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΕΡΡΕΣ 621 25

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το συνεργείο καθαρισμού “Λεπτομέρεια” το οποίο βρίσκεται στις Σέρρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του καθαρισμού ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε καθαρισμούς κτιρίων στις Σέρρες.
 
Το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι σε θέση να σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με καθαρισμούς κτιρίων.

Καθαρισμοί πολυκατοικιών, καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων, καθαρισμοί επιχειρήσεων και γενικά καθαρισμοί κτιρίων στις Σέρρες. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στους καθαρισμούς κτιρίων, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον. 
 
Έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε, να εξοπλιζόμαστε με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, να επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και να  χρησιμοποιούμε οικολογικά καθαριστικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Επικοινωνήστε με το συνεργείο καθαρισμού μας στις Σέρρες για ποιοτικούς καθαρισμούς κτιρίων στις Σέρρες.