Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ CARPET SERVICE ΛΑΚΚΩΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Recommended Αξιώσεις

1216
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4669/SARV-1627554003.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (+)

ΒΙΠΕ ΛΑΚΚΩΜΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 630 80

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Με εξειδικευμένα συστήματα καθαρισμού και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε βιολογικό καθαρισμό σε χαλιά όλων των τύπων (μεταξωτά, μάλλινα, συνθετικά, μηχανής, μοκέτες), σε στρώματα, σε σαλόνια (όλων των υφασμάτων και δερμάτινα) και σε καθίσματα συνεδριακών χώρων. Επιπροσθέτως, στην Carpet service αναλαμβάνουμε καθαρισμό κουβερτών και παπλωμάτων, επιδιορθώσεις χαλιών, αλλά και βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων. Βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, χτίζοντας μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά προϊόντα, μη βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τις βραβευμένες και πιστοποιημένες μεθόδους Allerg-Stop. Η εταιρεία μας λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι, πάντα, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει, με ένα μόνο τηλεφώνημα! Δραστηριοποιούμαστε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Διαθέτουμε: - Πλυντήριο καθαρισμού χαλιών και ξεβγάλματος (το Α και το Ω ενός σύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου) - Φυγοκεντρικό στυπτήριο – στεγνωτήριο - Μηχάνημα περιτύλιξης – περιποίησης και συσκευασίας - Ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης μέτρησης των διαστάσεων του χαλιού

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΦΥΛΑΞΗ