Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΥΛΙΚΑ Κ.Υ.Β.Α. ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ν. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΥΛΙΚΑ Κ.Υ.Β.Α. ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ν. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

1506
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KYBA-1612723464.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ν. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ (+)

33ο χλμ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 570 06

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
Banner Top
Κατηγορίες:
ΑΓΟΡΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Ν. Βασιλειάδης & Υιοί Ο.Ε. – Κ.Υ.ΒΑ. ιδρύθηκε το 1977, με την επωνυμία Γ. Κύρου – Ν. Βασιλειάδης Ο.Ε. Αντικείμενο δραστηριότητας της, η κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων και μεταλλικών κιβωτίων ηλεκτρικών πινάκων όλων των τύπων.

Έδρα της τότε, η Τυφώνος 14 στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Με την πάροδο των χρόνων και την συνεχή ανάπτυξη του πελατολογίου και της γκάμας προϊόντων της, ήταν εμφανές ότι ο χώρος δεν επαρκούσε. Έτσι το 1987, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταφέρονται στην Ν. Ραιδεστό σε ιδιόκτητο χώρο. Στη φάση αυτή η εταιρία εδραιώνεται στην αγορά και διευρύνει το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Το 2002 ο Γ. Κύρου αποχωρεί από την εταιρία και την θέση του παίρνουν οι υιοί του Νικολάου Βασιλειάδη, Βασίλειος και Ευάγγελος.

Η Κ.Υ.ΒΑ. το 2007, μπαίνοντας σε μια νέα εποχή, ολοκληρώνει την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων της στο 33ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, στο Γαλαρινό. Στα 2500 m2 στεγασμένου βιοτεχνικού χώρου γίνεται πλήρης αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία είναι προσανατολισμένη στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που προσφέρουν την μέγιστη ωφέλεια στον πελάτη.