Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ ΟΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

1155
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3308/-1588943839.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ ΟΕ (+)

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 123, ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ 591 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Σ.Κουτσιώφτης & Σία Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 από τον Γεώργιο Κουτσιώφτη και έχει σαν αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε από μία μικρής δυναμικότητας κτηνοτροφική μονάδα και ένα μικρό δίκτυο διανομής νωπών κρεάτων. Μετέπειτα η επιχείρηση συνεχίστηκε και επεκτάθηκε από τους υιούς Στέργιο και Δημήτριο με την επωνυμία «Φάρμα Κουτσιώφτη».

Η εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση και η σωστή διαχείριση αλλά και η ανάγκη για ποιοτικό και υγιεινό κρέας επέφεραν τη δημιουργία νέων εκσυγχρονισμένων σταυλικών εγκαταστάσεων μεγαλύτερης δυναμικότητας, οι οποίες βρίσκονται στο Μακροχώρι Βέροιας στη θέση "Παπά Βρύση" και μετρούν σήμερα πάνω από 950 μόσχους σε δυναμικότητα.

Η αύξηση της παραγωγής οδήγησε στη δημιουργία ενός ιδιόκτητου παρασκευαστηρίου ζωοτροφών, τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργεί με τη συνεχή επίβλεψη ποιοτικών ελέγχων και τροφοδοτείται αποκλειστικά και μόνο με φυτικές τροφές.

40 χρόνια μετά την ίδρυσή της η εταιρία αποτελεί πια μια πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού κρέατος.

Σήμερα, η «Φάρμα Κουτσιώφτη» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης και έχει ως κύριο αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, πάντα με γνώμονα το όραμα και την καινοτομία.