Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΑΜΠΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Recommended Αξιώσεις

1078
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2551/SAMPLIDOU-1573728916.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΑΜΠΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (+)

ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 111, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗ 176 72

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η Ελένη Σαμπλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε το πτυχίο της με «λίαν καλώς». Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της δερματολογίας – αφροδισιολογίας στο νοσ. Ανδρέας Συγγρός όπου και παρέμεινε για δύο επιπλέον χρόνια ως «επιστημονικός συνεργάτης» στο αλλεργιολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Συμμετείχε σε πολλές επιστημονικές εργασίες και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ψωρίαση και την ακμή. Επίσης παρέμεινε επί δύο επιπλέον χρόνια στο νοσ. Α. Συγγρός, ως επιστημονικός συνεργάτης και δούλεψε στο αλλεργιολογικό τμήμα και στο τμήμα τριχοριζογράμματος. Στη συνέχεια δούλεψε ως δερματολόγος – αφροδισιολόγος στο ΙΚΑ του Ν. Κόσμου και κατόπιν της Καλλιθέας επί 13 συνεχή χρόνια. Από το 2000 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα, στην οδό Ηρακλέους 111.

Ασχολήθηκε με την αισθητική δερματολογία και τα lasers. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και κατέχει πιστοποιήσεις για την εφαρμογή botox, υαλουρονικού και άλλων εμφυτευμάτων.