Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΟΛΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Recommended Αξιώσεις

832
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/GIOLVANIS-1617875340.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΙΟΛΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)

ΛΑΓΚΑΔΑ 158, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 567 27

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΓΙΟΛΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου γεωργικών μηχανημάτων  στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εδώ και 50 χρόνια και αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Husqvarna.

Εδώ και δυο γενιές, η επιχείρηση ειδικεύεται σε πωλήσεις γεωργικών μηχανημάτων, εξωλέμβιων μηχανών, μηχανημάτων κήπου, ενώ διαθέτει εξουσιοδοτημένο service ανταλλακτικών και αναλώσιμων ειδών.

​Η εταιρεία ΓΙΟΛΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους που εμπορεύονται γεωργικά μηχανήματα, όπως είναι οι εταιρείες Husqvarna, Mc Culloch, Kawasaki, Partner, Efco, Castor, Homelite, Einhell,Blue Dot, Active

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα για τον καλλωπισμό και τη συντήρηση του κήπου σας, με βάση τις δικές σας ανάγκες.

​Επιπλέον, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε, σχετικά με θέματα που αφορούν τη χρήση προϊόντων αυτών, εφόσον το επιθυμείτε, με σκοπό να απολαύσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Επίσης, στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε πιστοποιημένο και εγγυημένο service καθώς και γνήσια ανταλλακτικά κορυφαίων εταιρειών
.

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα ΓΙΟΛΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη και βρείτε εργαλεία και μηχανήματα για την περιποίηση του κήπου σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!