Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΥΛΩΝΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΗΣ Recommended Αξιώσεις

1863
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/PANTOS-1612727890.jpeg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΗΣ (+)

Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΥΛΩΝΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ 190 11

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
Banner Top
Κατηγορίες:
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Από το 2015, στον Αυλώνα Αττικής, προσφέρουμε υπηρεσίες & προϊόντα για τη φυτική και τη ζωική παραγωγή, τον κήπο και το σπίτι, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς χώρους.

Στο κατάστημά μας «καλλιεργούμε» το φιλικό περιβάλλον, τη γνώση πάνω στο αντικείμενο και το σεβασμό προς τους ανθρώπους που καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε.

Είναι οι άνθρωποι που καλλιεργούν τα χωράφια & τους κήπους τους, είναι αυτοί που παράγουν τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γης αλλά και αυτοί που παράγουν ιδέες στις επιχειρήσεις τους και με δημιουργικότητα προσπαθούν να τις αναπτύξουν.

Η γνώση που αποκτήθηκε με τις σπουδές, αλλά και η εμπειρία που συγκεντρώθηκε μετά από τρεις δεκαετίες στο χώρο των γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων, είναι στη διάθεσή των παραγωγών.

Ξεχωρίζουμε για τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ακόμα και των πιο εξειδικευμένων, αλλά και για τις προσιτές τιμές μας.

Από τη μία πρέπει να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα η ευρωστία του φυτικού κεφαλαίου και η γονιμότητα του χωραφιού και από την άλλη να εξασφαλίζεται η τρέχουσα παραγωγή άρα και το εισόδημα.

Πολλές φορές, ακόμα και μία συμβουλή μπορεί να κάνει τη «διαφορά»…
Γι αυτό μή διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Τα αγαπημένα και πιστά κατοικίδια, ο κήπος με τα πολλά και όμορφα φυτά του, ένα καλό κρασί από το αμπέλι των προγόνων, η μικρή φάρμα στο σπίτι…

Δε είναι «βάρος» ούτε «χαμένος χρόνος»! Για κάποιους ανθρώπους είναι η ανάγκη να επικοινωνήσουν με τη φύση, είναι η θέληση για δημιουργικότητα που κάποιες φορές δε μπορεί να αντέξει το «έτοιμο».

 

Τα προϊόντα που απαιτούνται για να γίνουν πράξη οι πιο ξεχωριστές ασχολίες σας, θα τα βρείτε στο καταστημά μας!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στο σημερινό σύνθετο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, μία επιχειρήση που θέλει να ξεχωρίσει, ανάμεσα σε άλλα, απαιτεί συνεπείς συνεργάτες και αξιόπιστους προμηθευτές.

Φιλοδοξούμε να είμαστε αυτό που ψάχνετε!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πληθώρα υλικών και εργαλείων για διάφορους τομείς, προϊόντα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μέσα ατομικής προστασίας για το προσωπικό σας, αναλώσιμα για τα οχήματα και τα μηχανήματά σας κ.α

Παρέχουμε την κατασκευή & συντήρηση έργων πρασίνου σε σπίτια, επιχειρήσεις & κάθε είδους οργανισμό.

Η επιστημονική μας γνώση, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.

Το έμπειρο εργατικό δυναμικό, με την επίβλεψη γεωπόνου και τη χρήση όλων των απαραίτητων τεχνικών βοηθημάτων (εργαλεία, μηχανήματα, φάρμακα κλπ.) αναλαμβάνει την εφαρμογή του προγράμματος κατασκευής ή συντήρησης που διαμορφώθηκε για τον κάθε χώρο πρασίνου.

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες που συναντούμε σε κάθε χώρο, καθώς και σε συνεργασία με τους πελάτες μας, μελετούμε της ανάγκες και διαμορφώνουμε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.