Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

822
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3504/-1592736364.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)

ΑΓΡΟΤ. ΑΡ. 27 ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΗ, ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 544 53

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Κατηγορίες:
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

O Αντωνιάδης Ιωάννης στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει παντός τύπου αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων όλο το 24ωρο με άμεση εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Με παρουσία 10 ετών στο χώρο έχουμε όλη την εμπειρία που χρειάζεται ώστε κατά την διάρκεια των εργασιών όχι μόνο να μην πραγματοποιούμε βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο αλλά να εντοπίζουμε και πιθανές βλάβες που πρόκειται να γίνουν. Αυτό το έχουμε καταφέρει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αφού χρησιμοποιούμε κάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης, που μπορεί να προήλθε, είτε από την παλαιότητα της εγκατάστασης, αλλά και πολλές φορές από εισχώρηση ριζών.
 

Για εκκενώσεις βόθρων διαθέτουμε τριαξονικό και τετραξονικό βυτίο και το συνεργείο μας μπορεί να επέμβει άμεσα ανεξαρτήτου δυσκολίας που έχει η εγκατάσταση σας. Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, καθαρισμούς φρεατίων χωρίς κανένα κίνδυνο φθοράς σε αυτούς. Επίσης πραγματοποιούμε καθαρισμούς αγωγών με υδροβολή.
 

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας αναλαμβάνουμε αποφράξεις για όλους τους τύπους αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε τις περιοχές : Κάτω Σχολάρι, Τρίλοφο, Καρδία, Περαία, Θέρμη, Επανωμή, Μηχανιώνα, Μεσημέρι, Ν. Ρύσιο και όλη την Κεντρική – Ανατολική Θεσσαλονίκη. Άμεση επέμβαση με λογικές τιμές.