Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 

ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΑΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Recommended Αξιώσεις

1625
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3471/-1592298173.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΑΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ 511 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
Banner Top
Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 2007 με αντικείμενο την ανέγερση και επικάλυψη κτιρίων και γενικότερα τις μεταλλικές κατασκευές.

Με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και με προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη και συνεργασία έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας εργασίες με ελάχιστο δυνατό κόστος. Η ανέγερση των κτιρίων και η εγκατάσταση κάθε τύπου μεταλλικής κατασκευής, πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Επιβλέποντες μηχανικοί καθοδηγούν τις εργασίες με σκοπό το άριστο τελικό αποτέλεσμα, την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και της ασφάλειας.

Βασική μας προτεραιότητα κατά την υλοποίηση των έργων μας είναι η ασφάλεια, η αρτιότητα και η ανθεκτικότητα των κατασκευών μας.

Έχοντας πολυετή εμπειρία και χάρη στην συνεργασία μας με μεγάλους κατασκευαστές του κλάδου αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση απαιτητικών έργων με ασφάλεια και ταχύτητα.

Με ιδιόκτητο μηχανοκίνητο εξοπλισμό- ανυψωτικά μηχανήματα αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα. Στόχος και σκοπός της επιχείρησης είναι η συνεχής αναβάθμιση υπηρεσιών μας με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Βασική μας δέσμευση αποτελεί η ταχύτητα ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών μας.