Back to Top

Κατάλογος Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

elzh-CNnlenfrdeitrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Recommended Αξιώσεις

1430
https://teraguide.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/MARKOS-1612724776.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (+)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52, ΣΗΤΕΙΑ, ΛΑΣΙΘΙ 723 00

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
Τύπος:
Banner Top
Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΔΟΜΗΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η κατασκευαστική εταιρεία του Μάρκου Τσαμπανάκη, με έδρα τη Σητεία Λασιθίου Κρήτης, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης, κατασκευής καθώς και ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομικού έργου.

 

Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο των ολοκληρωμένων, αλλά και επί μέρους οικοδομικών εργασιών, όπως είναι η κατασκευή κτιρίων οικιακής ή επαγγελματικής χρήσηςοι ειδικές κατασκευές, οι ανακαινίσεις, οι ανακατασκευές, οι διακοσμήσεις, οι διαμορφώσεις εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων ,της δίνει την δυνατότητα να παρέχει σε εσάς, υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και εφαρμογών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και  τεχνικό προσωπικό της, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού, αποτελούν τον κύριο φορέα υλοποίησης κάθε κατασκευής που αναλαμβάνει.

 

Η κατασκευαστική εταιρεία του Μάρκου Τσαμπανάκη λειτουργεί με σεβασμό για το περιβάλλον και επιδιώκει να κατασκευάζει κτίρια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τους περίγυρο. Το υψηλότερο επίτευγμά της είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, κάτι που το καταφέρνει  μέσα από την απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα.

 

Με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας στο χώρο των κατασκευών, εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και την ταχεία ολοκλήρωση των έργων μας.